Συγκλόνισε ο Κούτρης για το παιδάκι που δίνει μάχη με τον καρκίνο

SMS
22:40 | 31/03/2019

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και υπήρχε σοβαρός λόγος.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, έδωσε τη φανέλα του σε ένα παιδί που δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, ενώ του έδωσε και μία ασίστ για να σκοράρει μπροστά στη θύρα 7. 

Εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Με είχαν ενημερώσει ότι θα είναι εκεί και πήγα για να του δώσω τη φανέλα. Όταν τον είδα μου χαμογέλασε, μου είπε ευχαριστώ και ανατρίχιασα. Σκέφτηκα να τον πάρω να βάλει ένα γκολ αυτή η ασίστ που του έδωσα ήταν η πιο σημαντική που έδωσα ποτέ. Τον πήγα λίγο και στη θύρα 7, αυτό το χαμόγελο ήταν το σημαντικότερο που συνέβη σήμερα. Για ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή αυτή τα μικρά πράγματα θα τα θυμάται για όλη του τη  ζωή. Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει με αυτό το χαμγελο. Είναι ένας γίγντας. Εύχομαι να συνεχίσει αυτό που κάνει και να βγει νικητής. Είναι ο,τι σημαντικότερο έχω δει στη ζωή μου. Έχω χάσει δικούς μου ανθρώπους από την ασθένεια και ξέρω πώς είναι. Τον περιμένουμε να βγει νικητής και να πανηγυρίσουμε μαζί ένα γκολ. Ο Θεός είναι μεγάλος και ο Βασίλης είναι μεγάλος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.