Συγκλόνισε ο Μιχαϊλοβιτς: «Πάσχω από λευκαιμία, μπορώ να νικήσω!»

19:10 | 13/07/2019

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς αποκάλυψε μέσω έκτακτης συνέντευξης Τύπου πως πάσχει από λευχαιμία.

Από το πρωί του Σαββάτου τα ιταλικά Μέσα είχαν αποκαλύψει ότι ο προπονητής της Μπολόνια πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Λίγες ώρες μετά, ο ίδιος ο Μιχαϊλοβιτς έδωσε λεπτομέρειες για τη μάχη που δίνει, ενώ η Μπολόνια ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον αντικαταστήσει.

«Δυστυχώς ή ίσως ευτυχώς, κάναμε κάποια τεστ που έδειξαν ανωμαλίες που δεν είχαν πριν από τέσσερις μήνες. Θα είμαι σαφής γιατί δεν θέλω ο κόσμος να κάνει εικασίες. Θα σας πως την αλήθεια, πώς έχουν τα πράγματα. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν απλά πυρετός, όμως έκανα και άλλα τεστ και έδειξαν πως πάσχω από λευχαιμία. Όταν πήρα τα νέα, ήταν ένα γερό χτύπημα. Έκατσα για ημέρες ολόκληρες και έκλαιγα, η ζωή σου περνάει μπροστά στα μάτια σου. νυπομονώ να πάω στο νοσοκομείο και να αρχίσω τη μάχη. Είναι επιθετική η αρρώστια, αλλά μπορώ να τη νικήσω. Εξήγησα και στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να επιτεθούμε για να νικήσουμε. Εάν κάτσουμε πίσω και προσπαθήσουμε να παίξουμε άμυνα, θα μας ρίξουν κάτω αμέσως. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τακτική σε αυτή τη μάχη και είμαι σίγουρος, χωρίς αμφιβολία, πως θα βγω νικητής», τόνισε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Επειδή είμαι διάσημο άτομο ελπίζω πως θα βοηθήσω άλλα άτομα να πηγαίνουν πιο συχνά για ιατρικούς ελέγχους. Είναι ευκολότερο όταν κάνεις συχνά τεστ. Δυστυχώς τίποτα δεν μου χαρίστηκε στη ζωή, έπρεπε να παλέψω για τα πάντα. Θα παλέψω και αυτή την αρρώστια λοιπόν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.