Συγκλονιστικός ο Μίλτος: «Ντρέπομαι να μιλήσω, καλύτερα να μη λέμε τίποτα»

11:44 | 05/03/2023

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου, που έγραψε ιστορία με το νέο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκού Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Στις συγκλονιστικές δηλώσεις του, ο Τεντόγλου τόνισε πως ντρέπεται που μιλάει και ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες.

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι και να μιλήσω. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να απαλύνει τη λύπη αυτών των ανθρώπων. Εμείς απλώς είμαστε εδώ, κάνουμε έναν αγώνα. Ό,τι και να κάνουμε, δεν έχει σημασία για αυτούς, καλύτερα να μην πεις τίποτα σε τέτοιες στιγμές. Καλύτερα να μη λέμε τίποτα», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες που ήταν εδώ και έκαναν φανταστική κερκίδα. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους αθλητές. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός όσο ήθελα, αλλά προσπάθησα για το καλύτερο. Είχα ένα μεγάλο άλμα άκυρο. Πάντως είμαι ευχαριστημένος. Συνήθως πηδάω περισσότερο μετά το πρώτο άλμα, αλλά δεν μου βγήκε σήμερα. Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για μένα, αν γινόταν βράδυ το αγώνισμα είμαι σίγουρος πως θα έκανα 8,50μ. Κοιμόμουν και κάτι περίεργες ώρες για να φτιάξω όσο μπορώ το πρωινό ξύπνημα».

Όσο για το αν νιώθει ανίκητος αλλά και για τους στόχους στο μέλλον; «Δεν είμαι ανίκητος, χάνω κι εγώ κάποιες φορές. Σήμερα θα μπορούσα να χάσω, γιατί δεν ήμουν ο καλύτερος εαυτός μου. Μπορεί κάποιο αουτσάιντερ κάποια φορά να κάνει την έκπληξη. Για το μέλλον θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Πανελλήνιο ρεκόρ και το χρυσό στην Βουδαπέστη στο Παγκόσμιο είναι οι στόχοι μου», ανέφερε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.