Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

09:17 | 13/01/2020

Για τον χαμό του Ανδρέα Κουτζούκου - σήμερα στις 11.00 η κηδεία του

Σε ηλικία 79 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ένας από τους πλέον γνωστούς ανθρώπους της αγοράς στο Ηράκλειο, ο κρεοπώλης Ανδρέας Κουτζούκος. Επίσης, ήταν γνωστός για τα ''κιτρινόμαυρα'' αισθήματα του, με τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ να στέλνουν τα συλλυπητήρια τους. Η κηδεία του θα γίνει στις 11.00 το πρωί της Δευτέρας, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πενθεί για τον χαμό του γνωστού Εργοτελίτη κρεοπώλη Ανδρέα Κουτζούκου, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου.

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει” αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.»

Και της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ανδρέα Κουτζούκου για την απώλειά του.

Ο Ανδρέας Κουτζούκος υπήρξε στο παρελθόν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.