Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο

17:52 | 31/01/2020

Το κρητικό ποδόσφαιρο πενθεί τον χαμό του σπουδαίου Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Σύσσωμες οι ομάδες εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους.

Ερασιτέχνης Εργοτέλης:

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Κρητικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος το 1960 σε ηλικία 10 ετών εντάχθηκε στις ομάδες υποδομής του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και λίγα χρόνια αργότερα το 1964 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου σε ηλικία 14 ετών.

Με τη φανέλα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ αγωνίσθηκε μέχρι και το 1967, οπότε και μετακινήθηκε στον ΟΦΗ. Η παρουσία του εκλιπόντα στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ συνεχίσθηκε και χρόνια αργότερα όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου, τον οποίο την σεζόν 1984-85 οδήγησε στην Γ΄ Εθνική, ενώ διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Υπό τις οδηγίες του γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά εκατοντάδες αθλητές οι οποίοι διέπρεψαν και το κενό που αφήνει η απώλειά του είναι τεράστιο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΠΟΑ:

Το Δ.Σ. του ΠΟΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Το κρητικό ποδόσφαιρο πενθεί μία τεράστια απώλεια. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του

ΠΟΡΟΣ:

Ο Α.Ο. Πόρος εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του μεγάλου Δημήτρη Παπαδόπουλου. Η απώλειά του είναι τεράστια και δυσαναπλήρωτη για το κρητικό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΔΑΜΑΣΤΑ:

«Είναι από τις στιγμές που η καρδιά παγώνει και ένας κόμπος ανεβαίνει στο στομάχι… Μόνο σιωπή και θλίψη…

Η απώλεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου συγκλονίζει....

Αυτός ο τεράστιος ποδοσφαιράνθρωπος δεν είναι πλέον κοντά μας… Χάσαμε μια εξαιρετική προσωπικότητα, έναν πρωτομάστορα του ποδοσφαίρου...

Άνθρωποι όπως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχουν αφήσει το μοναδικό τους στίγμα στο ποδόσφαιρό μας, δομημένο μέσα από αξίες και ιδανικά ανεκτίμητα...

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας έχαιρε της συνεργασίας και της φιλοξενίας του, χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις του Lido Soccer και σήμερα πενθεί και η Δαμάστα μαζί με όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου του Ηρακλείου και της Κρήτης…

Ο πρόεδρος του ΑΟ Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης, το διοικητικό συμβούλιο και σύσσωμο το σωματείο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αντιπροσωπεία της Δαμάστας θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία για το ύστατο αντίο…

Καλό ταξίδι τεράστιε Δημήτρη Παπαδόπουλε…»

ΜΙΝΩΙΚΗ:

«Το Δ.Σ της Μινωικής εκφράζει τα θερμά της συλληπτήρια για την απώλεια του Δημήτρη Παπαδόπουλος, Ο Δημήτρης δεν ήταν μόνος ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά και ένας εξαιρετικός άνθρωπος.»

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ:

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, χάθηκε ένας μεγάλος δάσκαλος του ποδοσφαίρου.»

ΟΦΑΜ:

«Μια επιβλητική προσωπικότητα ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στο Ελληνικό κ δη στο Κρητικό ποδόσφαιρο, δεν είναι πλέον ανάμεσα μας.

Το Δ. Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Α.Μ, συγκλονισμένοι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου για το θάνατο του.

Καλό ταξίδι κυρ Δημήτρη...

Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου...»

ΕΛΠΙΔΕΣ:

«To ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές των Ελπίδων Καρτερού, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δ. Παπαδόπουλου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.