Συμβόλαιο-ρεκόρ δίνει η Ρεάλ στον Μπαπέ

15:03 | 13/03/2022

Σε διαδικασία υπογραφής συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται ο Κιλιάν Μπαπέ.

Μετά την αναμέτρηση της «βασίλισσας» με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως αναφέρει η Marca, οι διαπραγματεύσεις για τη μετακίνηση του Γάλλου επιθετικού στην Ισπανία επιταχύνθηκαν και κατέληξαν.

Ο Μπαπέ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, πήρε την απόφασή του και την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψει τη συμφωνία με τη Ρεάλ, με την επίσημη ανακοίνωση να αναβάλλεται για το τέλος της σεζόν, σε πραγματικά τερατώδη νούμερα: μισθός 25 εκατομμυρίων καθαρά ανά σεζόν, περίπου διπλάσιος από αυτόν λαμβάνει τώρα, και πριμ υπογραφής που θα ανέλθει μεταξύ 60 και 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά της, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έτοιμα 30 εκατομμύρια ευρώ καθαρό μισθό, επιπλέον του συνηθισμένου μεγάλου πριμ κατά την υπογραφή. Αλλά αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι ο Μπαπέ θα πάει στο Κατάρ ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάποιες ενδείξεις - έγραψε η Marca - μπορούν να βρεθούν και στην παρουσία της Γεϊζά Λαμάρι (η μητέρα του Μπαπέ) για τον αγώνα στο «Μπερναμπέου». Η γυναίκα ήταν στο χώρο που προοριζόταν για τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τους καλεσμένους του, συνοδευόμενη από τον οικογενειακό δικηγόρο.

Η απόφαση του Μπαπέ και του περιβάλλοντός του, λοιπόν, φαίνεται να έχει ληφθεί. Δύο πτυχές ωστόσο μπορεί να θεωρηθούν ότι κάνουν την κατάσταση αναστρέψιμη: μια απελπισμένη πολιτική παρέμβαση ή/και η υπόσχεση μιας αθλητικής επανάστασης εκ μέρους της Παρί.

Ήδη έχουν αναφερθεί η πίεση που ασκούν στον παίκτη ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό και η υπουργός Αθλητισμού Ροξάνα Μαρατσινεάνου.

Ο Αλ Κελαϊφί μπορεί να υποσχεθεί στον Κίλιαν την άφιξη ενός προπονητή με προσωπικότητα όπως ο Ζιντάν, την αντικατάσταση του Λεονάρντο, ίσως με έναν άλλο Γάλλο όπως ο Αρσέν Βενγκέρ, και μια επανάσταση στην ομάδα, που είναι πιο εύκολο να λεχθεί παρά να γίνει.

Από την πλευρά του, ο Μπαπέ ξεκαθάρισε πάντα ότι αν είχε αποφασίσει να φύγει θα το έκανε ως φίλος και όχι χτυπώντας την πόρτα. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε τους επόμενους μήνες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.