Συμφώνησαν σε όλα ενόψει Final 8: Από 30 εισιτήρια κάθε ομάδα!

Mπασκετ

Διαβάστε όλα όσα συμφωνήθηκαν ανάμεσα σε όλους τους φορείς - παρουσία των ομάδων - στην ευρεία διαδικτυακή σύσκεψη που έγινε ενόψει του πρώτου Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο

Σήμερα (Δευτέρα) πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη διαδικτυακή σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στα ''Δύο Αοράκια'' στις 16-19 Φεβρουαρίου.

Σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΕΟΚ, της ΕΚΑΣΚ, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, του ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) και φυσικά παρουσία των εκπροσώπων των 8 ομάδων (AEK, Άρης, Κολοσσός Ρόδου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Περιστέρι, Πανιώνιος).

Σε αυτήν συζητήθηκαν όλα όσα αφορούν την μεγάλη μπασκετική γιορτή και μάλιστα συμφώνησαν όλοι σε όλα! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το μίτινγκ που έγινε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Σε αυτήν, συμφωνήθηκαν ότι κάθε ομάδα θα πάρει αυστηρά από 30 εισιτήρια, συζητήθηκαν θέματα ασφαλείας, έλευσης των ομάδων στο γήπεδο, διαπιστεύσεις και διάφορα επιμέρους διαδικαστικά.

Φυσικά, η συμφωνία όλων έχει να κάνει και με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η ΕΟΚ. Mάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκε sold out και στις Courtside στα Δύο Αοράκια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.