«Συμφωνία κυρίων» Μπαπέ και Αλ Κελαϊφί

18:00 | 07/02/2024

Ο γαλλικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την επιλογή του Κιλιάν Μπαπέ ν' αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα μάλιστα με σχετικά δημοσιεύματα, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής και ο «ισχυρός άνδρας» των πρωταθλητών, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έχουν καταλήξει σε συμφωνία γι αυτήν την προοπτική.

Η ισπανική εφημερίδα «AS» αποκαλύπτει ότι σ' αυτό το πλαίσιο, οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι ο Αλ Κελαϊφί θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα ενημερωθεί για την απόφαση του Μπαπέ, παρά το γεγονός ότι από νομική και συμβατική άποψη, τίποτε δεν υποχρεώνει τον Μπαπέ να γνωστοποιήσει στην διοίκηση της Παρί ΣΖ την απόφαση του να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Πρόκειται για μια φιλική συμφωνία που έκαναν οι δύο άνδρες το περασμένο καλοκαίρι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι προς το παρόν, ο Αλ Κελαϊφί δεν έχει λάβει καμμία ενημέρωση για το μέλλον του Μπαπέ και κατά συνέπεια οι διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο, επιμένουν ότι δεν γνωρίζουν ο,τιδήποτε σχετικό. Ωστόσο, με δεδομένο ότι ο Μπαπέ έχει επιλέξει την Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή η στάση θα μπορούσε να εκληφθεί, είτε ως «μπλόφα» των ιθυνόντων του συλλόγου, είτε ως ασ΄΄εβεια του Μπαπέ στην «συμφωνία κυρίων».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.