«Συμφωνία Λίβερπουλ - Μπενφίκα για Νούνιες»

13:20 | 09/06/2022

​Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποφασίσει να ξοδέψει όσα χρειάζονται για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ, λόγω της επικείμενης μετακίνησης του Σάντιο Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου, και επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην Μπενφίκα για την απόκτηση του Ντάρβιν Νούνιες, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός διεθνής φορ, σύμφωνα με το «Sky Sports» είναι πρώτος στη λίστα του Γερμανού τεχνικού.

Ο Κλοπ πιστεύει στον Νούνιες και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας, ανεβάζοντας την πρόταση του στα 100 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο Ουρουγουανός σταρ προτιμά να παίξει στη Λίβερπουλ και όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κι αυτή κινείται για την απόκτηση του.

Ο Νούνιες εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του σε Πορτογαλία και Ευρώπη, έχοντας πετύχει 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στην περασμένη σεζόν, βοηθώντας τους «αετούς» της Λισαβόνας να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του Νούνιες για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ.

Μάλιστα η πορτογαλική εφημερίδα «Record» αναφέρει πως ο Νούνιες, αναμένεται πολύ σύντομα να φοράει τη φανέλα των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ και να κάνει ευτυχισμένο τον Κλοπ, όντας και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου: «Εχει επέλθει απόλυτη συμφωνία με την Μπενφίκα με την πρόταση των 80+20 εκατομμυρίων ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για τα επόμενα πέντε χρόνια» τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ.

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.