Συμφωνία «μαμούθ»: Ο Μέσι στην Αλ Χιλάλ!

12:56 | 09/05/2023

​Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία της Αλ Χιλάλ με τον Λιονέλ Μέσι! 

Την ώρα που η συνεργασία του Αργεντινού σούπερ σταρ στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν οδεύει προς το φινάλε της, καθώς, μετά και την τιμωρία δύο εβδομάδων που του επέβαλε η διοίκηση της γαλλικής ομάδας για το ταξίδι δίχως άδεια που έκανε στη χώρα του Κόλπου, στο Ριάντ κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία με τον «πούλγκα» από το προσεχές καλοκαίρι, με μία αστρονομική πρόταση: 450 εκατ. ευρώ καθαρά για συμβόλαιο ενός έτους.

Μάλιστα παράγοντας της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και τόνισε πως η συμφωνία είναι δεδομένη και τη νέα σεζόν ο Μέσι θα παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας!

Eπίσης, πριν από λίγο, το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται πηγές μέσα από τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και υποστηρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σαουδική Αραβία, με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ.

Οι Σαουδάραβες προσέφεραν μισθό “μαμούθ” στο Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος και θα τον κάνει μακράν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος και θα τον φέρει ξανά απέναντι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες αγωνίζεται στην Αλ Νασρ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.