Συμφωνία ΠΑΟΚ - Τζόλη για νέο συμβόλαιο

09:00 | 09/09/2020

ΠΑΟΚ και Χρήστος Τζόλης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί μέχρι το 2024, καθώς οι «ασπρόμαυροι» συμφώνησαν με τον 18χρονο wonderkid της Τούμπας για νέο συμβόλαιο.

Ο Χρήστος Τζόλης αρχίζει να «φορτώνει» με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα και στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα «χρυσό παιδί» στα χέρια τους. Γι’ αυτό και θα κάνουν τα πάντα για να τον έχουν ευχαριστημένο και «δεμένο» τα επόμενα χρόνια.

Ο μικρός και θαυματουργός επιθετικός αποτελεί κεφάλαιο για τους «ασπρόμαυρους» που δίχως να το «φωνάζουν» και να το διαφημίζουν θέλησαν κ να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο στον Τζόλη, αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά (Μιχαηλίδης, Κούτσιας, Βρακάς κ.α) που άφησαν τις ακαδημίες και πλέον λογίζονται μέλη της πρώτης ομάδας.

Η ανανέωση συμβολαίου του 18χρονου επιθετικού από τον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης έχει ολοκληρωθεί, όπως και οι επαφές και διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν πολύ πριν από τον αγώνα με την Μπεσίκτας, όπου ο νεαρός ποδοσφαιριστής τάραξε τα νερά με τα δύο γκολ και τη μία ασίστ, οδηγώντας τον «Δικέφαλο» στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας για την ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2024, με πολύ μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές από το υπάρχον συμβόλαιο και το κυριότερο δεν θα υπάρχει, όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Κούτσια, καμία ρήτρα αποδέσμευσης (η τρέχουσα είχε οριστεί στα 2.000.000 ευρώ) σε περίπτωση μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού.

Πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.