Σύμφωνοι οι παίκτες με την επιστροφή στη δράση

20:43 | 26/05/2020

Ο ΠΑΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για το φινάλε της Volley League.

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί ανάμεσα στους 4 πρώτους θα διεξαχθούν κανονικά, ώστε ν’ αναδειχθεί πρωταθλητής, κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών.

Ο Σύνδεσμος τονίζει πως είναι αυτονόητο ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα τηρηθούν στο ακέραιο οι οικονομικές συμφωνίες που έχουν συνάψει οι ομάδες με τους αθλητές.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Volley League ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στη δράση και την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο αποτελεί κοινή επιθυμία όλων των αθλητών αλλά και των υγιών φιλάθλων.

Παρά το ρίσκο για την υγεία τους, οι αθλητές τάσσονται υπέρ της έκβασης των αποτελεσμάτων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όσον αφορά τόσο στις προπονήσεις όσο και στην τέλεση των αγώνων, κάτι το οποίο θα επιβεβαιώνεται και από τον έλεγχο του αρμόδιου κλιμακίου του ΕΟΔΥ με το οποίο βρισκόμαστε σε επαφή.

Παράλληλα, είναι αυτονόητο ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο σύνολό του, θα τηρηθούν στο ακέραιο οι συμφωνίες που έχουν συνάψει οι ομάδες με τους αθλητές τους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.