Συνάντηση Αλαφούζου-Αυγενάκη για τα τηλεοπτικά

20:49 | 02/08/2019

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντηση που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη του διεμήνυσε πως οι συμφωνίες της ΕΡΤ με τις ομάδες πρέπει να τηρηθούν καθώς σε διαφορετική περίπτωση το πρωτάθλημα είναι στον «αέρα».

Η συζήτηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Λευτέρη Αυγενάκη αφορούσε κυρίως δύο θέματα, αυτό της βίας και εκείνο των τηλεοπτικών. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξήγησε στον Υφυπουργό πως η ΕΡΤ πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα με τις ομάδες από το περσινό καλοκαίρι καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος εξήγησε στον Υφυπουργό πως ο Άρης και ο Ατρόμητος που αγωνίζονται στα Κύπελλα Ευρώπης έχουν συνάψει συμφωνίες με την ΕΡΤ στις οποίες έχουν στηρίξει και το πλάνο βιωσιμότητάς τους προκειμένου να λάβουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αν υπάρξει η μείωση της τάξης του 45%, αυτές οι άδειες ενδεχομένως να μην έχουν βάση.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα θέματα βίας, ο μεγαλομέτοχος των πράσινων τόνισε πως πρέπει να αυστηροποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα καθώς οι ΠΑΕ έχουν τον τρόπο αν υπάρξει η βούληση να περιορίσουν τα κρούσματα. Μάλιστα, παρέθεσε και μία σειρά ελλείψεων που υπάρχουν στο ΟΑΚΑ και έχουν κοστίσει πρόστιμα και τιμωρίες στο τριφύλλι. Ακόμα, συζητήθηκαν θέματα όπως η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών αλλά και ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.