Συνάντηση Λαμπρινού - Αυγενάκη: Στο επίκεντρο ο αθλητισμός του Ηρακλείου

19:36 | 23/07/2019

Συνάντηση για τα ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό στο Ηράκλειο είχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινός

Στην συνάντηση εργασίας (Τρίτη 23/07) συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Αυγενάκη για τις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος Ηρακλείου σχετικά με την αντικατάσταση του στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο (έχει εκπονηθεί ήδη η σχετική μελέτη, έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και τους επόμενους μήνες αναμένεται να γίνει και η δημοπράτηση), καθώς και για την ενεργειακή αναβάθμιση του Σταδίου, έργο που επίσης έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά του, ο νέο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως έχει εξασφαλιστεί επιπλέον χρηματοδότηση έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Διευθυντή του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς.

67699022_353735202222090_795500472331927552_n.jpg#asset:112588


Παράλληλα τέθηκαν επί τάπητος και οι ανάγκες του Ηρακλείου σε αθλητικές υποδομές, όπως, η ανέγερση νέου κολυμβητηρίου ολυμπιακών προδιαγραφών, κλειστού προπονητηρίου κλασικού αθλητισμού, η δημιουργία δύο νέων αιθουσών αθλοπαιδιάς σε νότιο και κεντρικό σημείο της πόλης, κ.ά. Στην προτεραιότητα είναι και οι ανάγκες του Σταδίου Ελευθερίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.