Συνάντηση Λυσάνδρου-Νιόπλια και όλα ανοιχτά!

ΟΦΗ

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για την κάκιστη εικόνα του ΟΦΗ και την επόμενη μέρα για να σταματήσει η κατρακύλα.

Μετά το κάζο του ΟΦΗ από την Κηφισιά και τον αποκλεισμό-ντροπή από τη συνέχεια του Κυπέλλου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στον Όμιλο.

Η Κρητική ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο, μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει και ο αποκλεισμός ήταν το αποκορύφωμα. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής ο Μηνάς Λυσάνδρου θα συναντηθεί με τον Νίκο Νιόπλια για να συζητηθεί η εικόνα του ΟΦΗ και να βρεθεί λύση για να βγει ο σύλλογος από τον βάλτο.

Σε αυτές τις συναντήσεις, βέβαια, όλα είναι ανοιχτά και ουδείς μπορεί να προδικάσει το μέλλον αυτής. Προφανώς και ο Νιόπλιας έχει τις ευθύνες του για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν βελτιώνεται και προφανώς ο CEO της ΠΑΕ θα ζητήσει εξηγήσεις. Η αλήθεια είναι πως το κλίμα για τον κόουτς του Ομίλου είναι πλέον βαρύ.

Μην ξεχνάτε ότι ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία για το πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ πρέπει άμεσα να βρει λύσεις και να συνέλθει.

Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στη συνάντηση Λυσάνδρου-Νιόπλια και την εξέλιξη αυτής. Τι θα βγάλει, δηλαδή, το ραντεβού. Η Παρασκευή είναι κρίσιμη μέρα και στον ΟΦΗ αναζητούνται επειγόντως λύσεις για τη συνέχεια, για να σταματήσει η κατρακύλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κηφισιά-ΟΦΗ 1-0

Τα highlights του αγώνα

Το σχόλιο του Νίκου Νιόπλια για τον αποκλεισμό

Συγγνώμη από Βούρο: «Έχουμε παίκτες με άντερα να ανατρέψουμε το κλίμα»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.