Συνάντηση με την FIFA ο Γεραπετρίτης

17:36 | 08/02/2020

Ο υπουργός Επικρατείας θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της FIFA και πρόεδρο της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γκρεγκ Κλαρκ και τη διευθύντρια Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών Έμιλι Σόου.

Μετά τις συναντήσεις του με τα στελέχη της UEFA και το «κλείδωμα» του ταξιδιού του προέδρου της, Aλεξάντερ Τσέφεριν στην Ελλάδα (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία), ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στη Ζυρίχη για να συζητήσει με ανώτατα στελέχη της FIFA σχετικά με τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γεραπετρίτης αναμένεται να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο (εδώ και έναν χρόνο) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και πρόεδρο της Αγγλικής Ομπσπονδίας Ποδοσφαίρου (εδώ και τέσσερα χρόνια) Greg Clarke, καθώς και με τη διευθύντρια Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών Εmily Shaw, η οποία μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν επικεφαλής των προγραμμάτων ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου από την FIFA.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δεν έχει φιξαριστεί και ακόμα. Ούτε στη Ζυρίχη, ούτε στην Αθήνα. Και είναι έωλο αν ο επικεφαλής της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα έρθει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

Αν συμβεί αυτό (πιθανώς εντός του Μαρτίου), θα γίνει σίγουρα μετά το ραντεβού της ελληνικής κυβέρνησης με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στην Αθήνα, το οποίο αναμένεται να λάβει χώρα εντός του τρέχοντος μηνός. Η UEFA έχει ενημερωθεί για τις συναντήσεις του κ. Γεραπετρίτη με τα στελέχη της FIFA.

Πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.