Συνάντηση σε καλό κλίμα με Συριγωνάκη

20:47 | 11/09/2020

Οι ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ τα είπαν με τον Αντιπεριφερειάρχη και Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Τα σωματεία έμειναν ικανοποιημένα από τα όσα άκουσαν από τον Νίκο Συριγωνάκη, στην προσπάθεια τους να βρουν λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει, μετά το «χτύπημα» του κορωνοϊού.

Η σχετική ενημέρωση: «Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη για να συζητήσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τα σωματεία μας και γενικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και για να ζητήσουμε την υλοποίηση των αιτημάτων μας, που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, και τα οποία θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε με αξιοπρέπεια αυτή τη δύσκολη χρονιά που έχουμε μπροστά μας.

Ο κύριος Συριγωνάκης αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε λόγω της πανδημίας Covid-19, θα μεταφέρει τα αιτήματα μας στον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και στο περιφερειακό συμβούλιο και σύντομα θα έχουμε επίσημη απάντηση. Δεσμεύτηκε δε να σταθεί δίπλα σε κάθε αθλητικό σωματείο που χρειάζεται βοήθεια και να παρέχει κάθε μορφή στήριξής που μπορεί.

Τα σωματεία της Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου συνεχίζουμε την συντονισμένη προσπάθεια μας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών μας και την λύση των προβλημάτων μας. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην οποία θα καθορίσουμε την περεταίρω δράση μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.