Συνάντηση στην Περιφέρεια: Οι κρητικές ομάδες εκπέμπουν «SOS»

11:11 | 19/06/2020

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης με εκπροσώπους των ομάδων της Γ' Εθνικής

Μια σημαντική συνάντηση για το μέλλον των σωματείων του νησιού στη Γ' Εθνική, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, του Νίκου Συριγωνάκη και εκπροσώπων των ομάδων.

Σε πρώτο πλάνο η βιωσιμότητα των σωματείων ενώ επί τάπητος τέθηκε και η ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών. Επίσης, εξετάζεται να δοθεί το όνομα της Περιφέρειας στο νέο πρωτάθλημα του κρητικού ομίλου ενώ στο τραπέζι έπεσε το θέμα των τηλεοπτικών. Αν μπορεί, δηλαδή, να υπάρξουν έσοδα μέσα από την κάλυψη των αγώνων των ομάδων του νησιού.

Ο Περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, τόνισε μεταξύ άλλων μπορεί να στηρίξει και στο 100% τα σωματεία στο θέμα των στολών, περιμένοντας παράλληλα τις προτάσεις των σωματείων για το κόστος των στολών

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: "Θα είναι κέρδος να στραφούν τα παιδιά στον αθλητισμό. Κι ένα μικρό γηπεδάκι να κάνουμε σε ένα χωριό, για να παίζουν τα παιδιά και να ξεφεύγουν από άλλες κακές συνήθειες, θα είναι κέρδος"

"Το πρώτο που χρειάζεται είναι οι υποδομές. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο" είπε ο Περιφερειάρχης Κρήτης ενώ επισήμανε για το θέμα των μεταφορικών ότι: ''Να δούμε και το θέμα των λεωφορείων για να μειωθεί το κόστος"

Τοποθετήσεις που βρήκαν σύμφωνο και τον πρόεδρο του Γιούχτα Νίκο Μπουνακη, ο οποίος τόνισε: "Συμφωνώ με τον Περιφερειάρχη. Πρέπει να κινητοποιήσουμε τις τοπικές κοινωνίες και τις τοπικές επιχειρήσεις". Ενώ για τα οικονομικά των συλλόγων επισήμανε: ''Υπάρχει μεγάλη οικονομική ανασφάλεια. Καλούμαστε να διαμορφώσουμε τις ομάδες σε ένα περιβάλλον που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί"

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.