«Συνδυάσαμε θέαμα και αποτέλεσμα»

19:30 | 01/04/2018

Κατά την προσφιλή του συνήθεια να επιλέγει τους αγώνες που θέλει να μιλήσει, ο προπονητής του Εργοτέλη δεν παρέστη στη συνέντευξη τύπου. Αντ’ αυτού δηλώσεις έκανε ο γυμναστής της ομάδας Αντώνης Ανδρουλάκης.

Στα λεγόμενά του ο κ. Ανδρουλάκης στάθηκε στον συνδυασμό θεάματος και αποτελέσματος που είχε ο Εργοτέλης, λέγοντας πως ήταν μεν η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας, όχι όμως συνολικά και η καλύτερη εφετινή της εμφάνιση. 

Αναλυτικά ο Αντώνης Ανδρουλάκης είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο για το τίμιο παιχνίδι του και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν και στους δικούς μας παίκτες οι οποίοι κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέτυχαν πέντε ωραία γκολ και φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη. 

Συνδυάσαμε ουσία, θέαμα και αποτέλεσμα και προχωράμε. Είναι η πρώτη φορά που πετύχαμε πέντε γκολ σε ένα αγώνα. Συνολικά δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, έχουμε κάνει και καλύτερα, αλλά ήταν ένα παιχνίδι όπου είχαμε και τον συνδυασμό των γκολ.

Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό, αλλά τα ιδία πράγματα που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και πλέον εξελισόμαστε και για αυτό βγήκε αυτή η εικόνα σήμερα». 

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου Πέτρος Δημητρίου από την πλευρά του ήταν φανερά προβληματισμένος από την ήττα της ομάδας του, αλλά και την έκταση του σκορ. Συγκεκριμένα τόνισε: «Σήμερα χάσαμε με ένα βαρύ σκορ, είναι από τα παιχνίδια που μας προβληματίζουν στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία. Ελέγχαμε το πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίσαμε στην έναρξη του δευτέρου και θα μπορούσαμε να είχαμε και γκολ, αλλά μετά το 2-1, είχαμε κακή ισορροπία, στο 3-1 ήρθε μια απογοήτευση που δεν χρειαζόταν. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΕΤΡΟΣ.jpg#asset:10654

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το χειρότερο που έχουμε κάνει, κάποια παιδιά δεν ήταν σε καλή ημέρα, δεν είχαμε ψυχολογία, ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας, αλλά δεν έχουμε περιθώριο να βάλουμε πλερέζες, αλλά να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα με την Παναχαϊκή. 

Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και τον προπονητή του. Στο σημερινό ματς δεν δικαιούμασταν τίποτα γιατί είχαμε κακή παρουσία σε όλες μας τις γραμμές που είχαν προβλήματα. Όταν χάνει μια ομάδα, χάνουμε όλοι μαζί. Βάζουμε τα κεφάλια κάτω για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. 

Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία μπορούμε να σωθούμε, όχι όμως με τέτοιες εμφανίσεις. Παίρνω την ευθύνη όπως πρέπει να γίνεται. Το πλεονέκτημά μας η αμυντική λειτουργία δεν πήγε καλά σήμερα. Έχω την ευθύνη να τη διορθώσω και μαζί με τα παιδιά να προσπαθήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να συσπειρωθούμε και να σηκώσουμε κεφάλι». 

Εκ μέρους των παικτών του Εργοτέλη δηλώσεις έκανε ο Νίκος Σταματάκος, ο οποίος υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια και ευχές στον Παναιγιάλειο. Συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου. Για ένα ακόμα ματς ήμασταν κυρίαρχοι και πρωταγωνιστές και πετύχαμε την νίκη». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.