Συνεχάρη τον Ουάρντα ο Σαλάχ

21:16 | 23/08/2018

O Αμρ Ουάρντα συνεχίζει να κλέψει την παράσταση. Μετά το «Ντα Λουζ» και το γκολ απέναντι στην Μπενφίκα, ο Αιγύπτιος έχει πάρει φόρα και κάνει… δηλώσεις χωρίς να του το ζητήσουν!

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ του ΠΑΟΚ πετάει στα σύννεφα, μετά το γκολ που πέτυχε στο 1-1 του «Δικεφάλου» κόντρα στην Μπενφίκα. Ο 25χρονος είναι ένα καλό παιδί, έξω καρδιά, αγαπητός σ’ όλους τους συμπαίκτες του και τα μέλη της ομάδας. Κάτι που το διαπίστωσαν σήμερα όσοι ήταν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova βρέθηκε εκεί για τις καθιερωμένες δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ πριν από τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας. Ο Τσούμπα Ακπόμ ήταν ένας εξ αυτών που μίλησε, ενώ ο Ουάρντα δεν βρισκόταν καν στη λίστα για να κάνει δηλώσεις, απλά παρακολουθούσε τις δηλώσεις των συμπαικτών του.

Κάποια στιγμή αποφάσισε και βγήκε μπροστά από τις κάμερες και έκανε κανονικά δηλώσεις αποκαλύπτοντας το μήνυμα που του έστειλε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπενφίκα.

«Ο Σαλάχ μου έστειλε μήνυμα και μου είπε συγχαρητήρια επειδή και η Λίβερπουλ είναι υπέρ μας στα παιχνίδια με την πρόκριση γιατί έτσι θα ανεβεί στα γκρουπ δυναμικότητας. Έξω από το ποδόσφαιρο άλλωστε είμαστε καλοί φίλοι. Οπότε μου έστειλε συγχαρητήρια και μου ευχήθηκε να προκριθούμε»!

Πηγή:
www.gazzetta.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.