Συνέχισαν με νίκες Επισκοπή και Γιούχτας - η βαθμολογία

17:16 | 26/01/2020

Τι έγινε στα κυριακάτικα ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του κρητικού ομίλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 3-0

Ο Γιούχτας φρόντισε εξ αρχής να δείξει την ανωτερότητά του κόντρα στον Ρεθυμνιακό και κατάφερε από το πρώτο μέρος να «κλειδώσει» το τρίποντο. Στο 13ο λεπτό ο Φραγκουλάκης με ωραία εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 24' ο Πλουσής με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Πλουσής με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το τελικό 3-0.

ΑΟΑΝ-ΠΟΡΟΣ 2-1

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς-νωρίς και συγκεκριμένα στο 2' με τον Μουζιούρα, ενώ στο 39' ο Τσακμάκης με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Ο Πόρος μπήκε ξανά στη διεκδικήση ενός αποτελέσματος όταν ο Ποκόνγκ με γυριστό σουτ στο 45' μείωσε το σκορ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1-0

Το θέαμα στο πρώτο μέρος ήταν κακό, με ελάχιστες φάσεις και πολλά λάθη από τις δύο ομάδες. Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ωστόσο η Επισκοπή κατάφερε λίγο πριν την ανάπαυλα να πάρει το προβάδισμα με το γκολ του Πολυχρόνη.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 0-0

Δεν είχε γκολ το χανιώτικο ντέρμπι στο φινάλε της Γ' εθνικής με το ΣΥΝΚΑ και τον Πανακρωτηριακό να μένουν στο 0-0. Ενα αποτέλεσμα που σαφώς δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους οι οποίοι ήθελαν μόνο τη νίκη για να ξεφύγουν από την «επικίνδυνη» ζώνη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Επισκοπή 38

2 Γιούχτας 31

3. Ηρόδοτος 25

4. Πανακρωτηριακός 23

5. ΑΟΑΝ 18

6. ΠΟΑ 17

7. Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝΚΑ 17

8. Πόρος 14

9. Ρεθυμνιακός 13


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.