Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΟΑΝ, εντυπωσίασε ο Αλμυρός, ούτε τώρα ο Γιούχτας

17:13 | 31/10/2021

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο Άγιος Νικόλαος σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τη δεύτερη νίκη της στον 7ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και πρώτη εντός έδρας πανηγύρισε ο Άγιος Νικόλαος, επικρατώντας με 2-0 του ΠΟΑ στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Νικολάου για την 2η αγωνιστική.

Πρωταγωνιστής ο Περικλής Μηνάς ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα με σουτ στο 30’ και το 34’, σε ένα καλό διάστημα από τους παίκτες του Νίκου Σουργιά, το οποίο ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη.

Στο ντέρμπι του Ατσαλένιου, Πόρος και Γιούχτας έμειναν στο 1-1 με τα γκολ των Αζίζι και Δωματά στο δεύτερο μέρος. Για τον Πόρο ήταν ο δεύτερος βαθμός, ενώ για τον Γιούχτα ήταν ο πρώτος μετά την εντός έδρας συντριβή από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του πέρασε με 0-2 από την έδρα της Αναγέννησης Ιεράπετρας και έκανε το «2 στα 2» στον Κρητικό όμιλο (7ος).

Εντυπωσιακός ήτα, τέλος, ο Αλμυρός κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ. Η ομάδα του Αλμυρού έμεινε πίσω στο σκορ αλλά στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βολονάκη ήταν εντυπωσιακοί και έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Ντιατά, ενώ πήραν και το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Γιαλούση. Στο 55’ ο Αντωνίου έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 έγραψε ο Ντιατά.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Πόρος – Γιούχτας 1-1

65΄Αζίζι – 59΄Δωματάς

Αλμυρός – ΠΑΟ Ρουφ 4-1

(35′, 76′) Ντιατά, 48΄Γιαλούσης πεν., 55΄Αντωνίου – 26΄ Νιτσάκης

ΑΟΑΝ – ΠΟΑ 2-0

30΄, 34΄ Μηνάς

Νεάπολη – Αρης Σούδας 0-0

Αναγέννηση Ιεράπετρας – Πανιώνιος 0-2

79΄Κοντοές, 81΄Δρίτσας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.