Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ζαρός

19:18 | 21/10/2018

Ο πρωτοπόρος Ζαρός επικράτησε άνετα με 4-0 της Τριτωνίας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1.

Συνέχεια στις νίκες για την ομάδας του Ζαρού, η οποία σήμερα (21/10) επικράτησε εντός έδρας της Τριτωνίας με σκορ 4-0. 

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις πρωτοβουλίες με τους παίκτες να δυσκολεύονται να βρουν δίχτυα. Τη λύση ήρθε να δώσει ο Καλομοίρης, ο οποίος στο 44' έγραψε το 1-0 και «ξεμπλόκαρε» τους «πράσινους».

Τη σκυτάλη των γκολ πήρε ο Αναγνωστάκης ο οποίος με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους (47'). Κάπου εκεί άρχισε να «σβήνει» κάθε ελπίδα της ομάδας της Τριτωνίας για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον Ποτηράκη να δίνει το τελειωτικό «χτύπημα» στο 77' γράφοντας το 3-0. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Καλομοίρη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 85' και να γράφει το τελικό 4-0.


ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Παραθύρας, Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης, Γιαννακάκης (72'Αλπαντάκης), Μόντι (68' Κουτσάκης), Φραγκιαδουλάκης, Αναγνωστάκης, Χριστοφοράκης (75' Γιατρομανωλάκης), Καλομοίρης, Ποτηράκης (78'Κουρουθιανάκης).

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Πουλάκης, Καλλάς. Μιχελινάκης ,Μερκουλίδης, Σφακιανάκης,Σαξώνης (70' Μιαούλης), Φτυλάκης, Βασιλάκης, Σχοιναράκης (75' λ.τρ. Στεφανάκης), Γαρεφαλάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.