Συνεχίζει με Ράλλη ο ΟΦΗ - νέος βοηθός ο Κώστας Πάλλης

15:44 | 18/08/2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση, ο ΟΦΗ και τη νέα σεζόν στη National League θα έχει προπονητή τον Βασίλη Ράλλη, βοηθός του θα είναι ο Μάνος Καρλάφτης ενώ ο Κώστας Πάλλη θα βρεθεί και αυτός στο επιτελείο.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να παρουσιάσουμε το τεχνικό team της ομάδας μπάσκετ μας για την επερχόμενη σεζόν 2023-2024! Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως ο κ. Βασίλης Ράλλης θα συνεχίσει να καθοδηγεί την ανδρική μας ομάδα, δείχνοντας την αφοσίωσή του για 7η συνεχόμενη χρονιά. Οι γνώσεις του και η σταθερότητα που προσφέρει στην ομάδα μας είναι εντυπωσιακή και το καθιστά τον μακροβιότερο τεχνικό στην ιστορία του ΟΦΗ μπάσκετ.

Στο πλευρό του κ. Ράλλη, θα συνεχίσει να δουλεύει με συνέπεια και αφοσίωση ο κ. Μάνος Καρλάφτης, και με χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη του Κώστα Πάλλη στο προπονητικό team. Ο Πάλλης φέρνει μαζί του την αξία της εμπειρίας από το παρκέ, ενισχύοντας το επιτελείο με τις γνώσεις και το πάθος του.

Με αυτό το τεχνικό team, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε τους στόχους μας την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Nation League 1!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.