Συνεχίζει στη Δαμάστα ο Ταβλαδωράκης

20:47 | 18/06/2020

Άλλη μία ανανέωση για τους πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα, στη Δαμάστα θ’ αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Κώστας Ταβλαδωράκης, που αποκτήθηκε από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν και πρόσφερε σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Ταβλαδωράκη.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός αποκτήθηκε πέρυσι, την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και έδωσε πολύτιμες λύσεις στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της Α1 ΕΠΣΗ.

Σε επίπεδο Γ’ Εθνικής έχει τεράστια εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νησιού αλλά και εκτός Κρήτης, με τελευταία παρουσία του στο πρωτάθλημα να είναι την περίοδο 2018-2019 με την φανέλα της Νεάπολης.

Ο «Τάβλα» ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρόδοτο και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αχαρναϊκό, Αίαντα Σαλαμίνας, ΠΟΑ, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Μελίσσια, Ρούβα, ΠΑΟΚ, Ερμή Ζωνιανών, Μινωική, Νεάπολη και πέρυσι πριν τον αποκτήσει η Δαμάστα, αγωνιζόταν στην Α1 ΕΠΣΗ με την φανέλα του Ρωμανού.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Κώστα Ταβλαδωράκη μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.