Συνεχίζει τις μεταγραφές η Δαμάστα

13:49 | 16/04/2021

Ολοκλήρωσε ακόμη μία κίνηση.

Η Δαμάστα ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Ραφαήλ Μπαμπουλάκη, ο οποίος προέρχεται από τον Ερμή Ζωνιανών. Η σχετική ενημέρωση:

"Έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου και με σημαντικές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες απέκτησε η Δαμάστα ενόψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για τον 27χρονο Ραφαήλ Μπαμπουλάκη (γεν. 1994) ο οποίος είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της άμυνας αλλά γενικότερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και στην επιθετική γραμμή, αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή.

Ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης έπαιξε σε μικρή ηλικία στην ΑΕ Κατσαμπά, στη συνέχεια στις Ασίτες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΟΦΗ και εντάχθηκε στην Κ21 ενώ δόθηκε δανεικός στην Επισκοπή για να πάρει παιχνίδια σε επίπεδο Football League. Επίσης αγωνίστηκε παλαιότερα και στον Ερμή Ζωνιανών κατακτώντας το πρωτάθλημα στο τοπικό Ρεθύμνου. Η συνέχεια της πορείας του ήταν: ΠΑΟ Κρουσώνα, Αετός Ανωγείων, Αστέρας Περάματος και ξανά Ερμής Ζωνιανών, απ’ όπου και τον απέκτησε ο ΑΟ Δαμάστας.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί τον Ερμή Ζωνιανών για τη συνεργασία και τη μεταγραφή του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη, τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.