Συνεχίζεται ο εμφύλιος των αδελφών Αϊβάζογλου στα Τρίκαλα

22:29 | 17/06/2020

Ο νυν πρόεδρος του Αθλητικού ομίλου Τρικάλων Ηλία Αϊβάζογλου απέναντι στον πρώην ισχυρό άνδρα της ομάδας και αδελφό του Γιώργο.

Ο Ηλίας Αϊβάζογλου εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση με αφορμή τις πρόσφατες κινήσεις του αδελφού του Γιώργου, εναντίον της διοίκησης του Α.Ο.Τ.

Όπως έλεγε ο Ηλίας Αϊβάζογλου σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος τις τελευταίες ημέρες:

«Λύθηκε το μυστήριο της ακαταλαβίστικης επίθεσης του Γιώργου Αϊβάζογλου κατά του Αθλητικού ομίλου Τρικάλων. Ο ίδιος διώκεται για κακουργηματική υπεξαίρεση και απιστία σε άλλη εταιρία του ομίλου και συγκεκριμένα την Top Line Α.Ε. ενώ ήδη έχει σχηματιστεί ογκοδέστατη δικογραφία. Όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά την τακτική του αποπροσανατολισμού και της διαμόρφωσης εικονικών καταστάσεων και γεγονότων προκειμένου να στρέψει την κοινή γνώμη και τις συνειδήσεις.

Εξ ού και η δήθεν παρατυπία που καταγγέλει εναντίον της Ε.Ε.Α. καθώς και οι δήθεν επιθέσεις που δέχεται, ενώ αντιμετωπίζει ακόμη και την πιθανή προφυλάκισή του. Αίσθηση έχει προκαλέσει σε πελάτες και προμηθευτές η όλη συμπεριφορά του με ότι αυτό συνεπάγεται για την φήμη της εταιρίας Top Line Α.Ε. που έχει μαζί μου από το 1997, ενώ ήδη έχει προκαλέσει τεράστιο κενό διοίκησης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.