Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στον Ολυμπιακό

08:46 | 22/11/2019

Η Θρύλος ΑΕ απάντησε στην προχθεσινή (20/11) επιστολή της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, με τον Γιάννη Βρέντζο να διευκρινίζει λεπτομέρειες για τη μίσθωση του ακινήτου.

Απάντηση στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ μέσω επιστολής έδωσε η Θρύλος ΑΕ. Σε αυτή ο Γιάννης Βρέντζος διευκρινίζει λεπτομέρειες για τη μίσθωση του ακινήτου που θέλει να πωλήσει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Την Τετάρτη (20/11), η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε στείλει επιστολή στον κ. Βρέντζο και τη ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ. Σε αυτή, τόνιζε πως ο Ολυμπιακός ήταν ενήμερος για το γεγονός ότι το οικόπεδο που είχε μισθωθεί το 2014, θα έπρεπε να αποδεσμευθεί άμεσα, σε περίπτωση πώλησής του.

Επίσης, ότι ο Ολυμπιακός δεν έδειξε ενδιαφέρον για να ανανεωθεί η μίσθωση ή να εξαγοραστεί. Γνωστοποιούσε μάλιστα μια σειρά των επαφών με τον κ. Βρέντζο, οι οποίες δεν οδήγησαν κάπου. Την επιστολή υπέγραφε ο διευθύνων σύμβουλος της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, Πέτρος Σουρέτης.

Ο Γιάννης Βρέντζος, λοιπόν, απάντησε με επιστολή που στάλθηκε στους κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη, Κωνσταντίνο Κόκκαλη, Σωτήριο Καραμαγκιώλη, Πέτρο Σουρέτη και ακυρώνει όλους τους ισχυρισμούς της πλευράς Κόκκαλη.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.