Συνέντευξη Λυσάνδρου με ειδήσεις για το γήπεδο!

14:26 | 19/04/2022

​ Μεγάλη συνέντευξη με αποκαλύψεις από τον CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου μίλησε στο περιοδικό FBIN (πρόκειται για το περιοδικό του διεθνούς δικτύου συλλόγων, το οποίο βρίσκεται ο ΟΦΗ) και αναφέρθηκε στους στόχους του ΟΦΗ και την πρόοδό του.

Στη συνέντευξη ο κ.Λυσάνδρου ανέφερε πολλές φορές το θέμα του γηπέδου και την προεργασία της ΠΑΕ. Χαρακτηριστικά τα λόγια του σε ένα σημείο των δηλώσεών του: "Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε την εμπειρία του θεατή, να εφαρμόσουμε τις μεθόδους που σκεφτόμαστε για την καλύτερη εμπειρία των οπαδών μας και να αυξήσουμε τα έσοδα από τους αγώνες, τότε θα πρέπει να έχουμε μία έδρα που θα είναι σύμμαχός μας και όχι εμπόδιο στα πλάνα μας. Εργαζόμαστε γι' αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση."

655543343223.png#asset:382179

Ιδού μερικά αποσπάσματα:

- Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι τομείς που χρειάζεται βελτίωση ο ΟΦΗ;

"Θα ήθελα να σταθώ σε δύο σημεία: Η σύνδεση όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών του συλλόγου που χρειάζεται να μοιράζονται το ίδιο όραμα και να υπηρετούν την ίδια αποστολή. Αυτό περιλαμβάνει κάθε άτομο που έχει ενδιαφέρον για την εξέλιξη και την επιτυχία του συλλόγου. Δεν είναι μόνο ο ιδιοκτήτης, οι μέτοχοι, οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση, οι υπάλληλοι αλλά και οι φίλαθλοι, οι δημοσιογράφοι οι χορηγοί, οι στρατηγικοί εταίροι και όλοι εκείνοι που βρίσκονται κάτω από τον όρο "ενδιαφερόμενα μέρη". Προσπαθούμε να βρούμε ένα κοινό έδαφος και να καθορίσουμε τους εαυτούς μας ως έναν οργανισμό που έχει ένα μυαλό και αποτελείται από την μια πλευρά από την πλούσια ιστορία του club και από την άλλη την θέση της ομάδας στο γενικότερο περιβάλλον του ελληνικού αθλητισμού. Είμαστε στον σωστό δρόμο αλλά πιστεύω πως χρειάζεται σκληρή προσπάθεια για να φτάσουμε στο σημείο ώστε τα αποτελέσματα να συμβαδίζουν με την συνολική προσπάθεια που βασίζεται σε κοινούς στόχους και να αξιολογείται με θετική σκέψη από όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη. Και βέβαια είναι η δουλειά και η ευθύνη να βρίσκεσαι σε μια πολύ υψηλή θέση ενός κλαμπ που θέλει να πετύχει την εξέλιξη του.

Το δεύτερο σημείο είναι η γενικότερη εξέλιξη του γηπέδου της ομάδας. Α θέλουμε να εξελίξουμε την εμπειρία στην μέρα του αγώνα με την συμμετοχή του κόσμου πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ένα γήπεδο που θα είναι σύμμαχος μας και όχι εμπόδιο στα πλάνα μας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα θα βρούμε την καλύτερη λύση".

- Σε ποιο σημείο βλέπετε τη μεγαλύτερη δυνατότητα προόδου;

"Από το 2018 ο ΟΦΗ χαρακτηρίστηκε ως ένα καθαρά ποδοσφαιρικό πρότζεκτ σε εξέλιξη. Άρα η ανάπτυξη παικτών και η χρησιμοποίησή τους είναι η ακρογωνιαία λίθος που έθεσαν οι εμπνευστές αυτής της προσπάθειας. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είναι ο λόγος για να μετατραπεί η Κρήτη σε έναν ελκυστικό αθλητικό προορισμό, επενδύοντας και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες αθλητικές εγκαταστάσεις".

- Ποιοι είναι οι μεσοπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι του ΟΦΗ;

"Το 2018 ξεκίνησε μία νέα εποχή για τον ΟΦΗ με την αγορά του από τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, Μιχάλη Μπούση. Μία νέα εποχή βασισμένη στη διοικητική σταθερότητα, την οικονομική δυνατότητα και την τεχνοκρατική αντίληψη για την ανάπτυξη και της ποδοσφαιρικής ομάδας και της ΠΑΕ (...) Σε αθλητικό επίπεδο η ομάδα πρέπει να παίζει καλά βασιμένη σε μία σταθερή φιλοσοφία κυνηγώντας τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της Super League και τις τελικές φάσεις του κυπέλλου. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι έτοιμη, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να αρπάξει την ευκαιρία και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο (...) Όλοι οι παραπάνω στόχοι θα επιτευχθούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν ο ΟΦΗ αποκτήσει γήπεδο αντάξιο της δυναμικής και της ιστορίας του. Αυτός είναι ένας αδιαπραγμάτευτος στόχος ολόκληρης της οικογένειας του ΟΦΗ".

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα του δικτύου.

εικόνα_Viber_2022-04-19_12-32-55-519.jpg#asset:382184


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.