Συνεπής γκολτζής ο «Ποτήρος»

SMS
07:50 | 03/12/2018

Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης… άργησε να πάρει μπρός, όμως πλέον σκοράρει… κατά ριπάς και οδηγεί εκ του ασφαλούς τον καταπληκτικό Ζαρό.

Ο 37χρονος επιθετικός ήταν μία από τις «δυνατές» μεταγραφές των «πρασίνων» το περασμένο καλοκαίρι, αφού πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος… έχει το γκολ και γενικά με τις «παραστάσεις» του μπορούσε να σηκώσει τη γραμμή… κρούσης της ομάδας του Δημήτρη Κόκκινου.

Στις αρχές της σεζόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν… έβλεπε δίχτυα και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως στα πρώτα 5 παιχνίδια της Α1 ΕΠΣΗ δεν είχε πετύχει ούτε γκολ. Όπως αποδείχτηκε, ωστόσο, ήταν να μην… πάρει μπρος.

Και αυτό γιατί στα επόμενα 8 ματς έχει σημειώσει ισάριθμα τέρματα και μοιάζει ασταμάτητος. Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει; Ο Ποτηράκης παραμένει πάντα ένας συνεπής γκολτζής, που έχει σκοράρει και στις τελευταίες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Κάποια απ’ τα γκολ του, μάλιστα, είναι αρκετά κρίσιμα.

Όπως αυτό της Κυριακής (02/12) μέσα στο Θραψανό, καθώς στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. απέναντι στον Ανθεστίωνα. Αποτελεί, έτσι, έναν από τους πρωταγωνιστές του πρωτοπόρου Ζαρού στη «μάχη» για τον τίτλο. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.