Συνεργασία Ant1 - Cosmote TV για το Μουντιάλ

13:20 | 07/09/2022

Σε συνεργασία με την Cosmote TV θα γίνει από τον Ant1 η αναμετάδοση του Μουντιάλ, της αθλητικής διοργάνωσης που αναμένουν εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι στα τέλη του Φθινοπώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr ο όμιλος του Antenna έχει συνάψει συμφωνία με τον όμιλο της Cosmote TV ώστε η τελευταία να προσφέρει τεχνογνωσία και προσωπικό για την κάλυψη των αγώνων και των αθλητικών εκπομπών. Με βάση την συμφωνία αυτή η Cosmote TV θα αναλάβει την παραγωγή ειδησεογραφικών αθλητικών εκπομπών αφιερωμένων στο Μουντιάλ ενώ θα υπάρξουν και συγκεκριμένοι αθλητικογράφοι της, οι οποίοι θα μεταβούν στο Κατάρ για τους αγώνες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα μεταδοθούν αποκλειστικά τόσο από το ελεύθερο κανάλι του Ant1 όσο κι από την νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Ant1+.

Να θυμίσουμε ότι ο όμιλος του Ant1 είχε συνάψει και στο παρελθόν αντίστοιχη συνεργασία με την Nova για την μετάδοση του Euro 2020. Ωστόσο στην τρέχουσα συγκυρία η Nova δεν θα μπορούσε να αποτελέσει πιθανή επιλογή, δεδομένης και της συνεργασίας της με την United Group, για τους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαίρου.

Η μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ

Να θυμίσουμε ότι το Μουντιάλ θα ξεκινήσει επισήμως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 18:00, με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης και θα ακολουθήσει ο εναρκτήριος αγώνας Κατάρ-Ισημερινός, ώστε, σύμφωνα με απόφαση της FIFA, να τηρηθεί η παράδοση που θέλει τη διοργανώτρια χώρα να δίνει το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ.

Κατά συνέπεια ο αγώνας Σενεγάλη-Ολλανδία που ήταν προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 21/11 στις 12:00 μεταφέρθηκε στις 18:00 την ίδια ημέρα, στη θέση του Κατάρ-Ισημερινός.

Η φάση των ομίλων θα διεξαχθεί μέσα σε 11 ημέρες και θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες καθημερινά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.