«Σύννεφα» για Σαλίμι

20:48 | 27/08/2019

Το «ναυάγιο» της ΑΕΚ φέρνει… σύννεφα στον ΟΦΗ για τον Ιρανό στόπερ.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Ιμάν Σαλίμι στον Όμιλο έχει εξελιχθεί σε πραγματικό «σίριαλ».

Τα «σκαμπανεβάσματα» είναι διαρκή, η αγωνία στα ύψη και ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιος θα είναι το φινάλε.

Η περίπτωση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στο τελικό της στάδιο και δε θ’ αργήσει η στιγμή που θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Το θέμα έχει σταματήσει σε επίσημο επίπεδο στο κομμάτι της έκδοσης της βίζας, που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε αξεπέραστο «σκόπελο».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, δηλαδή, έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, ενώ και η Τράκτορ Σάζι έχει ενημερωθεί πως οι «ασπρόμαυροι» θα πληρώσουν την ρήτρα.

Όλα καλά μέχρι εδώ… Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, έχει κυκλοφορήσει μία υπόθεση παρόμοια με αυτή του Σαλίμι, η οποία έρχεται να «σκουρύνει» αρκετά τα πράγματα.

Η ΑΕΚ, δηλαδή, ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της τον νεαρό Σαραράζ, ο οποίος κατάγεται από την Ιορδανία.

Και ενώ τα έχει βρει σε όλα μαζί του, καθυστέρησαν οι διαδικασίες έκδοσης της βίζας του και η μεταγραφή αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο από την Ένωση.

Το συγκεκριμένο στοιχείο μπορεί να λέει πολλά, αλλά μπορεί και τίποτα. Γιατί πολύ απλά οι ιθύνοντες του ΟΦΗ ίσως να είχαν ξεκινήσει νωρίτερα τις ενέργειες τους για την έκδοση βίζας του Ιρανού.  

Το σίγουρο, ωστόσο, είναι πως η διαδικασία, που αφορά στα πρόσωπα από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, είναι χρονοβόρα και ήδη τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Όμιλο.

Και εκτός όλων των άλλων, τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του Σαλίμι συνεχίζονται και αναφέρουν πως η Τράκτορ Σάζι ψάχνει για στόπερ, μετά την αποχώρηση του Μασίχ Ζαχεντί.

Χωρίς  ν’ αναφέρεται πουθενά το ενδεχόμενο απομάκρυνσης και του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, που θεωρείται δεδομένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μάχη» με τον χρόνο για τα στόπερ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.