«Να ταιριάζει στο προφίλ ο νέος προπονητής»

18:43 | 01/07/2019

Ο Γιάννης Σαμαράς μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ΟΦΗ και κυρίως για τον προπονητή και τις μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, ο κ.Σαμαράς αναφέρθηκε, στο περιθώριο της «πρώτης» του ΟΦΗ στο ΒΑΚ το απόγευμα της Δευτέρας, για τα ζητήματα που «καίνε» τον Όμιλο.

Για το θέμα του προπονητή, είπε: «Μπορεί σήμερα, αύριο την άλλη εβδομάδα. Είναι ένα πράγμα που δεν εξαρτάται από εμάς και μπορώ να πω με ακρίβεια. Σημασία είναι να ταιριάζει στο προφίλ που θέλουμε εμείς σαν άνθρωπος αλλά και σαν στυλ προπονητή».

Για τη νέα χρονιά: «Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Σίγουρα πέρυσι είχαμε δυσκολίες περάσαμε δύσκολα, όμως στο τέλος όλα καλά. Στόχος είναι να αποκτήσουμε σωστές βάσεις είτε με μεταγραφές είτε με τις ακαδημίες που ξεκινάνε καινούργιες όπως είναι η Κ13-Κ14.

Θέλουν όλα το χρόνο τους, αλλά γενικά σαν οργάνωση και φιλοσοφία θα πάμε πολύ καλά.  Είναι μεγάλη η μεταγραφική περίοδος και πριν από ένα μήνα δεν ξέραμε που θα παίζουμε έτσι και σε αυτό το κομμάτι πήγαμε καλά. Είχαμε μείνει πίσω, όμως όλα γίνονται σωστά. Αργά αλλά σωστά».

Οσον αφορά στους Βέρα-Ισις, υπογράμμισε: «Πίστευα ότι θα είχαμε καλό τέλος με τον Χάιμε αφού έχουν τα κριτήρια. Ήταν λίγο γενικό και αόριστο όλο αυτό που έγινε και σύμφωνα με τα κριτήρια της UEFA έπρεπε να πάρει μια άλλη απόφαση. Έχουμε καλές σχέσεις. Περάσαμε πάρα πολλά ειδικά την τελευταία εβδομάδα όταν περιμέναμε την UEFA. Προσπαθούσαμε να κάνουμε το καλύτερο για την περίπτωση. Πιστεύω ότι πρέπει να πατήσουμε πάνω σε αυτό με τον Χάιμε και τον Αλεσάντρο για τον νέο προπονητή. Πρέπει να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι ελληνικές λέξεις του Σεμέντο

Τσιλιανίδης: «Να δείξω ότι αξίζω να είμαι στον ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Μίγγο ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.