Σύσσωμο το κρητικό ποδόσφαιρο στο πλευρό του Καραταράκη

19:06 | 11/02/2019

Δαμάστα και Νίκη Σητείας, μεταξύ άλλων, συμπαραστέκονται στον νεαρό ποδοσφαιριστή και στην οικογένειά του.

Η περιπέτεια υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν άφησε ασυγκίνητο το κρητικό ποδόσφαιρο. Εκτός του ΠΟΑ που εξέδωσε ανακοίνωση, τόσο η Νίκη Σητείας όσο και η Δαμάστα εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον ποδοσφαιριστή του ΑΟΤυμπακίου.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας:

«Ο Α.Ο. Δαμάστας εκφράζει την συμπαράστασή του στον Στάθη Καραταράκη και την οικογένειά του για τον αγώνα ζωής που δίνει μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το περασμένο Σάββατο και προσεύχεται να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια της υγείας του.
Περιμένουμε κι εμείς, όπως και όλο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, ο Στάθης να έχει ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δίπλα στους δικούς του ανθρώπους και να τον ξαναδούμε στα γήπεδα. 
Η οικογένειά του Στάθη έχει ισχυρούς δεσμούς με το σωματείο μας, καθώς τόσο ο πατέρας του, όσο και ο θείος του, φόρεσαν κατά το παρελθόν τη φανέλα της Δαμάστας. 
Στάθη σε περιμένουμε ξανά κοντά μας!»

Η ανακοίνωση της Νίκης Σητείας:

«Το ΔΣ , το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στέκονται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τυμπακίου, Στάθη Καραταράκη. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση , να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την περιπέτεια υγείας και να επιστρέψει νικητής πίσω στη ομάδα και την οικογένεια του».

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.