«Τα άδεια καρεκλάκια να είναι μηδαμινά»

21:41 | 09/03/2018

Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας απευθύνουν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι του ΠΟΑ, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Φωστήρα.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Κυριακή 11 Μαρτίου, στο γήπεδο του Ατσαλένιο στις 3 μ.μ : ΠΟΑ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 

Ένα ματς δίχως αύριο, ένα ματς που η δικαιολογία δεν έχει θέση για απολύτως κανέναν, ένα ματς που όλο το Ατσαλένιο θα πρέπει να αφυπνιστεί επιτέλους και να βρεθεί διπλά σε αυτή την ομάδα, ένα ματς που αν χρειαστεί να το πάρει η κερκίδα να το κάνει, ένα ματς που θα πρέπει να έχει εικόνα και παλμό όπως τον παλιό καλό καιρό που το γήπεδο μας αποτελούσε ένα απόρθητο φρούριο και όχι Ησυχαστήριο, ένα ματς όπου το αποτέλεσμα θα είναι ένα και μόνο, η ΝΙΚΗ και μόνο η ΝΙΚΗ, ώστε να βρεθούμε πιο κοντά στο στόχο μας (την παραμονή μας στην Γ' Εθνική , εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να ανήκουμε) . . . . με λίγα λόγια, ένας ματς όπου έχει τον χαρακτήρα της ''μητέρας των μαχών'' για την αγαπημένη μας ομάδα !

Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν, ας κάνουμε μια μικρή παύση από την καθημερινότητα μας, ας αφήσουμε πίσω οποιαδήποτε μορφή δικαιολογίας/ιδιοτέλειας, και ας συμβάλουμε όλοι μαζί ώστε τα άδεια καρεκλάκια του γηπέδου να είναι μηδαμινά ή έστω ελάχιστα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.