Tα αρρωστημένα μυαλά των «συμμαχιών»

SMS
09:02 | 18/04/2019

Μόνο γέλια προκαλούν στον ΟΦΗ τα σχόλια περί συμμαχιών, με αφορμή τη δικαίωση της ομάδας από την εφέσεων.

Εχουν βάλει στο μάτι τον ΟΦΗ και αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν είναι μόνο όσα έγιναν από άλλες ομάδες μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή, αλλά και τα όσα σχολιάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης ύστερα από την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που δικαίωσε την κρητική ομάδα.

Τι για ψήφους υπέρ Λυσάνδρου που έφεραν... ανταπόδωση, τι για «συμμαχίες», ό,τι χαζομάρα μπορούσε να κατεβάσει κάθε οπαδικό μυαλό. Λες κι αν ο ΟΦΗ ψήφιζε Γκαγκάτση στις προχθεσινές εκλογές της Λίγκας η απόφαση της εφέσεων θα ήταν διαφορετική.

Στον ΟΦΗ φυσικά δεν σχολίασαν τίποτα και καλά κάνουν. Τα διαβάζουν, τα ακούνε και γελάνε. Τίποτα παραπάνω. Η προσοχή στρέφεται στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και όχι στις θεωρίες συνωμοσίας.

Το θέμα είναι οι άλλοι. Οι εκτός Ηρακλείου. Δεν έχουν καταλάβει, φαίνεται, πως ο ΟΦΗ που πρεσβεύει ο Μπούσης δεν είναι στο άρμα κανενός. Η νοοτροπία του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη των οπαδών είναι ξένη για την κρητική ΠΑΕ. Υπομονή και όλοι θα συνειδητοποιήσουν, αργά ή γρήγορα, τα νέα δεδομένα του Ομίλου και τι ακριβώς έφερε ο ερχομός του Μιχάλη Μπούση και των συνεργατών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δικαιώθηκε στην εφέσεων ο ΟΦΗ

Η πρώτη αντίδραση του ΟΦΗ μετά την απόφαση

Ανακοίνωση των συνδέσμων ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Απαλλάχθηκε ο ΟΦΗ, απαλλάχθηκαν και τα φυσικά πρόσωπα

Χάνει Βουό ο ΟΦΗ

Η... θεϊκή ατάκα του Μπούση για τη δικαίωση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.