Τα Χανιά νίκησαν την Athens Kallithea και πάνε φουλ για άνοδο!

17:31 | 04/04/2024

Με καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, τα Χανιά κέρδισαν με 2-1 την Athens Kallithea και ανέβηκαν στην κορυφή των play offs.

Tα Χανιά πήραν μία τεράστια νίκη επί της Athens Kallithea με σκορ 2-1 εντός έδρας και έτσι οι κρητικοί έπιασαν στην κορυφή την αντίπαλό τους με 28 βαθμούς, ενώ παράλληλα έδωσε ελπίδες για την άνοδο και στον Ιωνικό, που βρίσκεται στο -6, αλλά με αγώνα λιγότερο.

Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη αιφνίδιασαν τον αντίπαλο τους μπαίνοντας δυνατά στο ματς και με μία πειστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα από Μάναλη (10') και Κόλα (31'). Η Athens kallithea -που ζήτησε και πέναλτι στο πρώτο μέρος- κατάφερε να μειώσει στο σκορ με απίθανο ανάποδο ψαλίδι του Λουκίνα sto 58o λεπτό, ωστόσο παρά την αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και μάλιστα τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ουές στο 85΄.

Παράλληλα, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική των Play Out του Β΄ ομίλου, η Παναχαϊκή απέσπασε ισοπαλία 2-2 από το Διαγόρα στη Ρόδο, αλλά παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.