Τα Χανιά τις εντυπώσεις, η ΑΕΚ Β' τους βαθμούς

16:59 | 12/12/2021

Πολύ καλή εμφάνιση για τα Χανιά όμως ήττα από την ΑΕΚ Β' με 0-1

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 1-0 υποδεχόμενοι την ομάδα της Κρήτης στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Τα Χανιά έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, είχαν τις ευκαιρίες για να προηγηθούν. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με πίεση από την αρχή δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας για την ΑΕΚ Β οδηγώντας σε αρκετά λάθη τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, τα Χανιά απείλησαν ξανά όμως στο 53' ο Γιούσης σκόραρε, η ΑΕΚ Β' άντεξε και τελικά κέρδισε το ματς με 1-0 ανεβαίνοντας στους 16 βαθμούς, ούσα στη 2η θέση και -με αγώνα λιγότερο- στο -1 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Στην 9η θέση με οκτώ πόντους η κρητική ομάδα


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης (82' λ.τρ. Γιαννόυτσος), Μιτάι, Μουστακόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ (54' Παρράς), Γιούσης (82' Κάτσικας), Ε. Χριστόπουλος (69' Γκαρσία), Κοσίδης (69' Ιατρούδης).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Πατάπης (90+2' Κόλα), Ζιούλης, Τσαμούρης (46' λ.τρ. Παντεκίδης), Κογιέτε (59' Καμαρά), Παναγιωτούδης (78' Βασιλακάκης), Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας (59' Κολλάς), Μπαΐροβιτς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.