Τα χρονικό της μεταγραφής Μπρους και το κέρδος του Εργοτέλη

SMS

Απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί οριστικά το deal - το ποσό της μεταγραφής και η νέα σελίδα του Άλμπερτ Μπρους στην Παναχαϊκή

Λίγες ημέρες πριν, η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην πώληση του Άλμπερτ Μπρους στην Παναχαϊκή. Οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα και ο ηρακλειώτικος σύλλογος αποχαιρέτησε τον Αφρικανό παίκτη, ο οποίος βοήθησε αρκετά τα τελευταία χρόνια την κρητική ομάδα.

Στο ''παιχνίδι'' των δύο πλευρών είχαμε αναφερθεί νωρίτερα, αμφότερες έμειναν ικανοποιημένες από την διαφαινόμενη εξέλιξη. O Εργοτέλης ήθελε να ''ξεφορτωθεί'' το υψηλό - για τα νέα δεδομένα - συμβόλαιο του Γκανέζου (ισχύ μέχρι το 2021) ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να ''κοιτάξει'' υψηλότερα.

Ουσιαστικά, ο Εργοτέλης ναι μεν έχασε έναν ακούραστο χαφ όμως ''κέρδισε'' δύο καλά συμβόλαια της περσινής σεζόν. Κάτι πολύ σημαντικό, αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος η χρονιά θα κυμανθεί σε εντελώς διαφορετικά οικονομικά δεδομένα, λόγω και της πανδημίας.

Το ενδιαφέρον από Superleague

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τρεις ομάδες από τη νέα Superleague ενδιαφέρθηκαν για εκείνον, όμως είτε δεν ήταν διατεθειμένες να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν, είτε καθυστέρησαν. Ο λόγος για τις ΑΕΛ, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Εργοτέλης ήθελε να αποκομίσει έστω κάποια χρήματα από την πώληση του, άλλωστε δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει πολλά περισσότερα μιας και το συμβόλαιο του έληγε σε ένα ένα χρόνο.

Κάπως έτσι, ήρθε το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής, η οποία κινήθηκε γρήγορα, έδειξε να θέλει περισσότερο τον παίκτη με τον ίδιο να είναι ζεστός στο να μετακομίσει στην Πάτρα για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Η προοπτική της ανόδου στην Superleague, το καλό συμβόλαιο που του προσέφεραν αλλά και ο τρόπος που τον προσέγγισαν, έπεισαν τον Άλμπερτ Μπρους, αφού είχε πάρει την συγκατάθεση του Εργοτέλη. Το ακριβές ποσό της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι κυμαίνεται περίπου όσο το συμβόλαιο του Μπρους στους ''κιτρινόμαυρους''.

Το 3ετές συμβόλαιο της Παναχαϊκής

Η απόκτηση του από την Παναχαϊκή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα γιατί υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Γι αυτό άλλωστε και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σήμερα στην Πάτρα για τις τελευταίες λεπτομέρειες, οι οποίες αφορούν το χρόνο συμβολαίου του. Η Παναχαϊκή θέλει τριετές ενώ η πλευρά του παίκτη επιθυμεί να υπογράψει για 2+1 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παιχνίδι» με Μπρους!

Εργοτέλης: Πούλησε τον Μπρους στην Παναχαϊκή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.