Τα δάκρυα του Πετράκη: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ»

19:54 | 18/03/2023

Φορτισμένος συναισθηματικά ο προπονητής του Λεβαδειακού, μιλώντας μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το ματς στο «Γεντί Κουλέ», αλλά και για το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΟΦΗ κάτι που τον συγκίνησε ιδιαίτερα, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στην πατρίδα μου και βλέπω φίλους, συμπατριώτες, ανεξάρτητα που έρχομαι σαν αντίπαλος. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ελέγχαμε τον αγώνα, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και κάναμε καθαρότερες ευκαιρίες από τον ΟΦΗ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Στο τέλος ο βαθμός είναι σημαντικός στην προσπάθεια

Θέλω να πω και κάτι άλλο. Δεν υπάρχει ποτέ καθοδήγηση για καθυστερήσεις. Ούτε και σήμερα. Ούτε θα υπάρξει. Ποτέ. Καμιά φορά το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει και το κλείνω εδώ. Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω υπηρετήσει τον ΟΦΗ.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε πάρα πολλές χαρές και πολλές στενοχώριες. Ενα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι αυτό που βίωσα, το χειροκρότημα του κόσμου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους εκτίμησαν όσα προσέφερα. Ένα θα σας πως, εδώ έξω πουλούσα ρεβύθια φρέσκα. Αυτό μόνο.

Έχουμε πίστη για την παραμονή. Γι' αυτό και είμαστε εδώ, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ. Τώρα που δεν έχει πρωτάθλημα για 2 εβδομάδες είναι ευκαιρία να δουλέψουμε.

Νωρίτερα, ο Κρητικός προπονητής, μιλώντας στην Cosmote, είχε πει: «Για εμάς κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός όταν έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα και δύσκολη έδρα. Μέσα μου δεν ήθελα το πρώτο παιχνίδι να είναι εδώ μέσα και ο ΟΦΗ ειχε το κίνητρο. Ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα και είμαστε ακόμα ζωντανοί».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.