Τα δεδομένα για Λάμπρου και οι απαντήσεις των «Λάτιν»

09:31 | 26/06/2018

Έντονο ενδιαφέρον για τον Λάζαρο Λάμπρου του ΠΑΟΚ προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του κάνει ο ΟΦΗ, την ίδια στιγμή που περιμένει ημέρα με την ημέρα την απάντηση δύο παικτών, μέσου και αμυντικού, από τη Λατινική Αμερική.

Ο Λάμπρου είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου, όμως η περίπτωση απόκτησής του, με τη μορφή δανεισμού, από τον ΠΑΟΚ μόνο εύκολη δεν είναι την παρούσα στιγμή. Ο γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1997 μεσοεπιθετικός, βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Ολλανδία. 

Μολονότι αρχικά ήταν ανάμεσα στους παίκτες που ο ΠΑΟΚ θα έδινε δανεικούς, καθώς φαινόταν πως δεν θα είχε σημαντικό χρόνο τη νέα αγωνιστική χρονιά, το τελευταίο διάστημα ο Λουτσέσκου φαίνεται να το ξανασκέφτεται… Η εικόνα που παρουσιάζει τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, σε συνδυασμό με το πολύ καλό πρωτάθλημα που έκανε πέρσι με τον Πανιώνιο, έχουν κάνει τον Ρουμάνο να προσανατολίζεται σοβαρά στο να τον κρατήσει στην ομάδα. 

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης όπου αγωνίσθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου, έπαιξε σε 22 αγώνες (1579 λεπτά) και πέτυχε 5 γκολ, ενώ είχε και 3 ασίστ. Ο Παπαδόπουλος τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στον Ηρακλή και έχει εξαιρετική άποψη για αυτόν. 

Και ο ίδιος ο παίκτης πάντως δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων θέση στον ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό αρνήθηκε το δανεισμό του στον Ατρόμητο πριν δύο εβδομάδες. Στον ΟΦΗ δείχνουν να είναι αποφασισμένοι να περιμένουν, εκτός αν από τον δικέφαλο του Βορρά πάρουν οριστική αρνητική απάντηση. 

Παράλληλα υπάρχουν πάντα σε εκκρεμότητα και οι απαντήσεις που περιμένουν στον Όμιλο από τους ξένους παίκτες στους οποίους έχουν κάνει ήδη κρούση. Προσώρας μόνο το όνομα του Αργεντινού ανασταλτικού μέσου Μιγκέλ Μεγιάντο της Τσακαρίτα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ντεπορτίβο Μέρλο. Για τον συγκεκριμένο παίκτη δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του ΟΦΗ όπου όπως και για τους άλλους ξένους κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.