Τα δεδομένα για τον προπονητή και η μεγάλη μέρα

12:48 | 04/07/2019

Τη Δευτέρα καταλήγουν στον ΟΦΗ στον προπονητή που θα κάνουν πρόταση να αναλάβει την ομάδα.

Σε μία περίοδο που η ονοματολογία όσον αφορά στο θέμα του προπονητή δίνει και παίρνει, ο ΟΦΗ βάζει τέλος σε ό,τι κυκλοφορεί και ξεκαθαρίζει την κατάσταση σχετικά με τον αντικαταστάτη του Βέρα.

Από τη στιγμή που έμεινε «ορφανός» ο πάγκος, έχουν προταθεί στον Όμιλο δεκάδες ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη συζήτηση με κάποιον. Οπως είναι γνωστό, το θέμα του προπονητή το χειρίζεται αποκλειστικά ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος έως τώρα δεν έχει ενημερώσει τη διοίκηση για να ξεκινήσει επαφές με κάποιον συγκεκριμένα.

Την προσεχή Δευτέρα θα αποφασιστεί από κοινού σε ποιον ή ποιους θα καταλήξουν προκειμένου να αρχίσουν πιο συγκεκριμένα οι συζητήσεις και να γίνουν οικονομικές προτάσεις. Μέχρι τότε, όπως τονίζεται από τον ΟΦΗ, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό στο θέμα του τεχνικού, πόσο μάλλον επίσημο.

Οι άνθρωποι του Ομίλου θέλουν να μειώσουν στο ελάχιστο τις πιθανότητες αστοχίας. Ο «εκλεκτός» πρέπει να διαθέτει όλο το… πακέτο πριν κάτσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Βάσει των απαιτήσεων και της φιλοσοφίας, το προφίλ ταιριάζει-κακά τα ψέματα- πιο πολύ σε ξένο προπονητή και η προτεραιότητα μοιάζει να είναι αυτή.

Όπως επεσήμανε, πάντως, και ο Διευθυντής ποδοσφαίρου στην «πρώτη» της ομάδας τη Δευτέρα, ο ΟΦΗ κοιτάζει παντού και αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείει και την εγχώρια αγορά.

Στην όλη υπόθεση θα έχει, επίσης, ενδιαφέρον να φανεί αν η ομάδα του Ηρακλείου στραφεί σε… φίλους από τα παλιά ή αν πάει ξανά σε λύση «τύπου» Βέρα. Προσώπου, δηλαδή, που έχει ισχυρούς «δεσμούς» με το ιστορικό σωματείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώθηκε ο Νέιρα

Αυτό είναι το deal με τον Νέιρα

Το μήνυμα του Νέιρα

Ποια εμφάνιση του ΟΦΗ σχολιάστηκε περισσότερο

«Κόντρες» Σακόρ, Κοροβέση και Γιαννούλη για τις νέες εμφανίσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.