Τα δίνει όλα για Βούρο ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Οι «μνηστήρες» για τον Πραξιτέλη Βούρο και η δυνατή πρόταση του ΟΦΗ για να επεκταθεί η συνεργασία μαζί του.

Ένα από τα θέματα που «καίνε» τον ΟΦΗ σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν είναι και αυτό του Πραξιτέλη Βούρου. Την Πέμπτη είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ, ενώ από την πλευρά της η Κρητική ΠΑΕ έχει κάνει τη δική της πρόταση για επέκταση της συνεργασίας μαζί του.

Ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος υπέγραψε στην Κρητική ομάδα το 2020 και δεσμεύεται με συμβόλαιο, εφέτος ήταν από τους MVP της ομάδας του Νιόπλια και του πρωταθλήματος γενικότερα, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «μελανόλευκους» για την επέκταση του συμβολαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο ΟΦΗ του έχει κάνει μία πάρα πολύ καλή πρόταση που αυτομάτως θα τον φέρει ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Επί της ουσίας με την πρόταση αυτή ο ΟΦΗ του δείχνει απόλυτο σεβασμό για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα ο ποδοσφαιριστής και δείχνει την ξεκάθαρη διάθεσή του για να τον κρατήσει.

Είναι όμως μία εύκολη υπόθεση; Μάλλον όχι αφού την ίδια ώρα το θέμα φαίνεται να αποκτάει διαστάσεις σίριαλ από τη στιγμή που δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό που ενδιαφέρεται για τον Βούρο. Mάλιστα, δημοσίευμα του SPORT24 αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι διατεθειμένος να δώσει όχι μόνο χρήματα στον ΟΦΗ, αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρόσφατη συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ υπήρξε αναφορά και στην περίπτωση του 27χρονου στόπερ, αλλά επί της ουσίας δεν βγήκε κάποια είδηση παρά μόνο ότι οι άνθρωποι του Ομίλου δουλεύουν εντόνως πάνω σε αυτό το θέμα θέλοντας να επιτύχουν τη συμφωνία μαζί του. Το δεδομένο είναι ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει πρόταση στον Βούρο και είναι σε υψηλό οικονομικό επίπεδο κάνοντας σαφές στην πλευρά του παίκτη την επιθυμία να επεκταθεί η συνεργασία. Κάτι απολύτως λογικό, αφού ο Έλληνας αμυντικός ήταν από τους «πυλώνες» της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.