Tα εγκαίνια του γυμναστηρίου και τα συγχαρητήρια του βουλευτή

12:25 | 09/07/2020

Ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα εγκαινίασε το νέο δημοτικό γυμναστήριο, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν ενώ ο βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης τόνισε την σημασία αυτής της ανακαίνισης

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Κρουσώνα εγκαινίασε πριν λίγα 24ωρα τον νέο χώρο όπου θα γυμνάζεται η ομάδα. Παράλληλα, ο σύλλογος της περιοχής ευχαρίστησε Περιφερειάρχη, Δήμαρχο καθώς και τον πρόεδρο της Δαμάστας για την συμβολή τους στην ανακαίνιση του χώρου.

Μάλιστα, ανακοίνωση εξέδωσε και ο βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, μέσα από την οποία εξέφρασε τα συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για την επανεκκίνηση του δημοτικού γυμναστηρίου.

Αναλυτικά: «Η συμβολή της Διοίκησης στην επανεκκίνηση της λειτουργίας του δημοτικού Γυμναστηρίου που βρίσκεται στο γήπεδο της Ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα, ήταν καθοριστικής σημασίας, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα, για την άρτια οργάνωση που διαθέτει, στέλνοντας άλλο ένα μήνυμα υπέρ του υγιή αθλητισμού, Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση και ειδικά στον πρόεδρο κ. Κώστα Μπουμάκη, που με πολύ προσπάθεια, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα στολίδι για την περιοχή του Κρουσώνα, ένα χώρο άθλησης για όλους.

Εύχομαι μία πετυχημένη αγωνιστικά περίοδο για την Ομάδα και καλή δύναμη στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να συνεχίσουν με κάθε τρόπο τόσο την αναβάθμιση του Συλλόγου, όσο και την αθλητική αναβάθμιση της περιοχής».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.