Τα… είπαν για παιδικό πρωτάθλημα και αναπτυξιακή Youth League

15:55 | 15/10/2021

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Η ανταπόκριση όλων των φορέων ήταν μεγάλη στη χθεσινή συνάντηση και τονίστηκε η αναγκαιότητα της διοργάνωσης του Παιδικού Πρωταθλήματος και του αναπτυξιακού Youth League της ΕΠΣΗ.

Η σχετική ενημέρωση: «Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΗ η σύσκεψη για τη διοργάνωση του Παιδικού Πρωταθλήματος και του αναπτυξιακού Youth League της ΕΠΣΗ.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος Υποδομών κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και το στέλεχος κ. Φίλιππας Βερδιάκης, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους συμμετέχοντες παράγοντες και προπονητές, ενώ έγινε και τηλεφωνική παρέμβαση του Α’ Αντιπροέδρου κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη, μεταφέροντας τα αποτελέσματα των επαφών του με την ΕΠΟ και άλλες Ενώσεις για τη διοργάνωση αγώνων υποδομών.

Απ’ όλους τονίστηκε η αναγκαιότητα έναρξης των δύο διοργανώσεων, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μάλιστα τονίστηκε το ενδιαφέρον συμμετοχής Ακαδημιών και από τους άλλους νομούς της Κρήτης.

Αποφασίστηκε ότι το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν οι δύο διοργανώσεις της ΕΠΣΗ, το Παιδικό Πρωτάθλημα και το αναπτυξιακό Youth League.

Tην επόμενη Τρίτη 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στην ΕΠΣΗ, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλες οι οργανωτικές και αγωνιστικές λεπτομέρειες.

Παράλληλα, τέθηκε και η πρόταση από τον υπεύθυνο της «Soccer Academy Gerards-Papadakis» κ. Μάνο Παπαδάκη, για τη διεξαγωγή ενός τουρνουά στο Αρκαλοχώρι με σκοπό τη στήριξη των σεισμόπληκτων ενώ το παρών στη σύσκεψη έδωσαν και οι κ.κ. Μεταξάκης-Δερμιτζάκης εκ μέρους του ΟΦ Αρκαλοχωρίου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.