Τα είπαν με τους παίκτες οι οπαδοί: «Δώστε τα όλα κι εμείς είμαστε εδώ»

20:41 | 09/03/2019

Αντιπροσωπεία του συνδέσμου στην Αθήνα τα είπε με τους παίκτες του ΟΦΗ στο ξενοδοχείο. Τι ειπώθηκε στο τετ α τετ.

Την επίσκεψη αντιπροσωπείας οπαδών του ΟΦΗ από το σύνδεσμο της Αθήνας δέχθηκε η αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο, μία μέρα πριν το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Οι φίλαθλοι εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη στην ομάδα και ζήτησαν από τους παίκτες να τα δώσουν όλα στο γήπεδο και να σέβονται τη φανέλα που φορούν: «Είμαστε δίπλα σας και στα καλά και στα δύσκολα. Εμείς θέλουμε να τα δίνετε όλα. Δεν μας ενδιαφέρει αν νικάτε ή χάνετε, αλλά να σέβεστε το σήμα του ΟΦΗ. Αν βλέπουμε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε δίπλα σας πάντα. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία με την αξία μας. Αν δεν τα καταφέρουμε και βλέπουμε ότι έχετε προσπαθήσει και δίνετε το 100% στο γήπεδο θα σας χειροκροτήσουμε».

Και συνέχισαν: «Την Κυριακή θέλουμε να τα δώσετε όλα κι εμείς θα είμαστε στην εξέδρα για να σας στηρίξουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί, μία γροθιά!»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη στήριξη: «Είναι πολύ σημαντικό που σας έχουμε δίπλα μας. Ευχαρισούμε πάρα πολύ για τη στήριξη. Ολοι όσοι αγωνιστούν αύριο θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.