​Τα είπε με τον κόσμο ο Λυσάνδρου

ΟΦΗ

Ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ είχε συζήτηση με φίλους της ομάδας και άκουσε τα δικαιολογημένα παράπονά τους.

Διάλογο με μερίδα κόσμου του ΟΦΗ είχε ο Μηνάς Λυσάνδρου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Κάποιοι φίλοι του ΟΦΗ πλησίασαν τον CEO της Κρητικής ΠΑΕ στα επίσημα και άνοιξαν διάλογο μαζί του σε έντονο ύφος από την πλευρά τους, απόρροια της συναισθηματικής τους κατάστασης, χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση. Οι φίλαθλοι εξέφρασαν τα παράπονά τους στον Μηνά Λυσάνδρου για την εφετινή κατάσταση και ο ίδιος τους άκουγε με προσοχή.

«Τα ακούμε όλα και τα ακούμε με προσοχή», είπε στους φίλους του ΟΦΗ κάποια στιγμή, ενώ σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας άκουγε και "κατέγραφε" τα παράπονα του κόσμου και έδειξε εξ αρχής πως κατανοεί και αναγνωρίζει την αγανάκτησή του.

Δεσμεύτηκε, μάλιστα, να γίνει μία συνολική κουβέντα στον ΟΦΗ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ δηλαδή.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου άκουσε την οργίλη αντίδραση των φιλάθλων για τις εφετινές μεταγραφές, για τη γενικότερη καθυστέρηση που υπάρχει, για την αγωνιστική εικόνα, ενώ άκουσε τα παράπονα ακόμα και για τους συνεχείς τραυματισμούς.

Η συζήτηση με τον κόσμο ήταν παραγωγική και έληξε με τον CEO του ΟΦΗ να δεσμεύεται πώς θα γίνει ό,τι πρέπει για το καλύτερο του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-2

Τα highlights του αγώνα

Νιόπλιας: «Δεν γίνεται να έχουμε μόνο 12 παίκτες»

Χαμός στη λήξη, έντονες αποδοκιμασίες κατά των Σαμαράδων

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.