Το επιβεβαιώνουν και τα εισιτήρια: Το Γεντί Κουλέ είναι φέτος πιο «καυτό»!

SMS

Ο αήττητος εντός έδρας ΟΦΗ, η αύρα του ''Γεντί Κουλέ'' και ο ανεβασμένος αριθμός των εισιτηρίων

Μπορεί οι έδρες, πλέον, στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο να διαδραματίζουν όλο και λιγότερο ρόλο, όσον αφορά την έκβαση ενός αγώνα, όμως σίγουρα μπορεί κάποιος να συναντήσει εξαιρέσεις.

Όποιος έχει βρεθεί και στα τέσσερα εντός έδρας ματς του ΟΦΗ φέτος, αντιλαμβάνεται την θετική αύρα, τον έντονο παλμό, με τους ποδοσφαιριστές των κρητικών να μιλούν συχνά για το πόσο επηρεάζονται από την εξέδρα.

Ο ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό το ''Γεντί Κουλέ'' αυτή την δυναμική, κάτι που προς το παρόν το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό.

Η ομάδα του Νταμπράουσκας έχει δώσει 3 ντέρμπι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη), τα έχει κερδίσει όλα ενώ ισόπαλο έληξε το ματς με τον Ατρόμητο, με την συγκομοιδή των 10 βαθμών σε συνολικά τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις, να είναι παραπάνω από καλή.

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται και μέσα από τα επίσημα νούμερα των εισιτηρίων, τα οποία δείχνουν μια αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

Ο ΟΦΗ στο ματς με την ΑΕΚ έκοψε 5.094 εισιτήρια, μόλις έξι λιγότερα από ότι πέρυσι στο ίδιο ματς. Μεγάλη αύξηση στους θεατές του αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς φέτος το ματς παρακολούθησαν 4.314 σε σχέση με τους 3.115 την περσινή σεζόν. Στα ίδια περίπου το ματς με τον Άρη (4721 έναντι 4756) ενώ και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υπάρχει αύξηση από 3.788 την περσινή σεζόν στους 4.682 φέτος.

Έτσι, συνολικά ο ΟΦΗ έχει ''κόψει'' έως τώρα στα 4 εντός έδρας ματς 18.811 εισιτήρια αντί 16.759 την περσινή σεζόν στα αντίστοιχα. Μια αύξηση περίπου 12% που δεν είναι αμελητέα, αν σκεφτεί κανείς ότι την περσινή χρονιά καταγράφηκε αύξηση 75% σε σχέση με την σεζόν 2021-2022. Φυσικά, ρόλο παίζει και η καλή πορεία της ομάδας, αυτά πάνε μαζί.

Μέχρι στιγμής ''τρέχει'' με Μ.Ο πάνω και από την σεζόν 2020-21, βέβαια με 3 ντέρμπι ήδη στο ''Γεντί Κουλέ'', με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «Γεντί Κουλέ», τα εισιτήρια και η αύξηση 75%!

5986699.jpg#asset:471678

φωτογραφίες: EUROKINISSI

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.