Τα εισιτήρια για το φιλικό του ΟΦΗ με την Athens Kallithea

17:05 | 31/07/2024

Η πρώτη φορά με τα νέα δεδομένα και το GOV.gr Wallet - Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για το φιλικό του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ»:

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με την Athens Kallithea (Σάββατο 3/8, 18:30, «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»), ο οποίος θα αποτελέσει «πρόβα» για τον νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι, με βάση την κυβερνητική απόφαση, από την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 ΔΕΝ θα υπάρχει δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς την χρήση της εφαρμογής GOV.gr Wallet. Γι’ αυτό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η εγκατάσταση της απ’ όσους δεν την διαθέτουν.

Την εφαρμογή “GOV.gr Wallet” μπορείτε να την εγκαταστήσετε μέσω του App Store (συσκευές Apple) και του Play Store (συσκευές Android), εφόσον είστε εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ). Εάν δεν είστε εγγεγραμμένοι, μπορείτε εύκολα να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του https://emep.gov.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο καθώς και για οδηγίες αναφορικά με την χρήση του ψηφιακού εισιτηρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε το https://tickets.gov.gr

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έχει εμπλοκή στην διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο GOV.gr Wallet από την αγορά του και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με τις εν λόγω διαδικασίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://support.gov.gr/guide

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με την Athens Kallithea (Σάββατο 3/8, 18:30):

  • Θύρες 1, 4, 5: 5 ευρώ
  • Θύρες 2, 3, 7Α, 7Β, 8: 10 ευρώ
  • Θύρα 9 VIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: 20 ευρώ

*Τα παιδιά έως 12 ετών θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα με την Athens Kallithea ΔΩΡΕΑΝ από την ΠΑΕ ΟΦΗ (μοναδική χρέωση από την Ticketmaster για παροχή υπηρεσιών: 1 ευρώ / εισιτήριο). Ο γονέας / κηδεμόνας θα πρέπει να εκδώσει παιδικό εισιτήριο μέσα από την ιστοσελίδα της Ticketmaster και να το καταχωρήσει στη συνέχεια στο gov.gr Wallet, με την επιλογή «Προσθήκη εισιτηρίου ανηλίκου». Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου είναι να συνοδεύεται από εισιτήριο ενήλικα, απλό ή διαρκείας.

Τα απλά εισιτήρια θα διατίθενται με τους εξής τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και από την ιστοσελίδα της Ticketmaster.
  • Τηλεφωνικά, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster στο 211 1981535 (Τετάρτη – Παρασκευή 10:00-21:00 & Σάββατο 10:00 – 17:30)

*Στον φιλικό αγώνα με την Athens Kallithea, ΔΕΝ απαιτείται η απόκτηση Κάρτας Φίλου ΟΦΗ για την αγορά εισιτηρίου.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να εισέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση του «Θ. Βαρδινογιάννης», είναι απαραίτητο, εκτός από το εισιτήριό τους (απλό ή διαρκείας), να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, όποιος εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση χωρίς εισιτήριο (απλό ή διαρκείας), θα τιμωρείται με πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ.

Οι φίλαθλοι που εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση με εισιτήριο (απλό ή διαρκείας) άλλου καθώς και ο κάτοχος αυτού, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου και αποκλεισμό έως έξι μηνών από τα γήπεδα.

Πληροφορίες σχετικά με την έκδοση εισιτηρίων στο e-mail tickets@oficretefc.com και στο τηλέφωνο 2810 254674, καθημερινά από τις 10:00 ως τις 18:00.

εικόνα_Viber_2024-07-31_17-01-52-302.jpg#asset:497692
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.