Τα… φώτα στον Ντουρμισάι

09:31 | 28/08/2021

Είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με τον ΠΟΑ.

Το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει και ο ΟΦΗ προσπαθεί να καλύψει το κενό με αγωνιστική δράση… Στις 6 το απόγευμα, έτσι, δίνει ματς φιλικού χαρακτήρα με τον ΠΟΑ στο ΒΑΚ, το οποίο είναι κλειστό τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για τα ΜΜΕ.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του και να κάνει και τους… πειραματισμούς του.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μάλιστα, δεν αποκλείεται το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα να κάνει και ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Μπορεί να έχει μόλις μία προπόνηση με την καινούργια του ομάδα, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα γυμναζόταν κανονικά με το γκρουπ των «κομμένων» του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής επιθετικός, έτσι, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί για ένα διάστημα, ώστε να μπει ακόμη περισσότερο στο… κλίμα.

Οι παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε… συνθήκες αγώνα και ο έμπειρος τεχνικός θα μπορέσει ξανά να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ο Όμιλος, βέβαια, έχει φιξάρει ακόμη ένα «τεστ», την ερχόμενη εβδομάδα (04/09) απέναντι στον Εργοτέλη, το οποίο θα είναι μάλλον και το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, εκτός πια κι αν υπάρξει κι άλλη αναβολή της πρεμιέρας της Super League 1.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.